Woning coöperaties / VVE’s slimmer schoonmaken

//Woning coöperaties / VVE’s slimmer schoonmaken
Woning coöperaties / VVE’s slimmer schoonmaken 2018-03-19T14:22:04+00:00

Het schoonmaken van trappenhuizen is een vak apart. Het trappenhuis is het visitekaartje van een gebouw. Het moet niet alleen schoon zijn, maar ook veilig. Woning coöperaties, maar ook VVE’s bezitten legio aan trappenhuizen. Voor de schoonmaak hiervan wordt meestal gesproken over minuten i.p.v. over uren. Daarnaast zijn er regelmatig externe controles met boeteclausules. Stair-Well is dé schoonmaakmethode voor trappenhuisreiniging en biedt een slimme oplossing voor onderstaande schoonmaakproblemen. Stair-Well is een onderdeel van Smart Cleaning.

Schoonmaak problematiek in trappenhuizen

  • Lekstrepen

  • Waas op de vloer

  • Zwarte en opstaande vieze voegen

  • Onveilige situaties door natte trappen en vloeren

  • Bewoners klagen over emmers vuil water en de kwaliteit

DeKey-bericht Marcella Stair Well

Stair-Well zorgt voor schone trappenhuizen

Stair-Well zorgt voor schone trappenhuizen

Smart Cleaning bestaat uit verschillende schoonmaakmethodes voor elke project. Stair-Well is specifiek voor het reinigen van trappenhuizen. Ook voor liftdeuren en andere RVS hebben wij een hele goede oplossing. Crohill gaat eerst bij u kijken op locatie en helpt u vervolgens bij het kiezen van de juiste chemie en mop voor de specifieke schoonmaakproblemen die u tegenkomt. Wat is de meest eenvoudige en effectieve combinatie, zodat u op een simpele manier slimmer schoonmaakt. Wat we met simpel bedoelen? Lichter, sneller en schoner. En niet te vergeten nog eens duurzaam ook.
De ervaring van onze klanten  is dat zij nu complimenten krijgen van bewoners en dat boetes vrijwel niet meer voorkomen.

Resultaten

  • Geen restwater = geen lekstrepen en randvervuiling

  • Korte droogtijd: minder kans op uitglijden, dus veiliger

  • Ca. 75% minder water nodig dan traditionele trappenhuis reiniging

  • Periodiek onderhoud wordt uitgesteld of komt te vervallen

  • Klanten worden niet meer geconfronteerd met emmers vuil water

Met Stair-Well pakt Portaal voorsprong in trappenhuisreiniging

Een facelift van twee imposante hoogflats in Soest, de inzet van een ander, regionaal schoonmaakbedrijf en een duurzame en vernieuwende methode voor de reiniging van de trappenhuizen. Aan de Smitsweg in Soest gooit Stair-Well uit de range Smart Cleaning by Crohill hoge ogen, want alle kenmerken van veilig en schoon, maar ook ergonomie, duurzaam en goedkoper worden bevestigd. Een gesprek met ontwikkelaar, adviseur, uitvoerder en eindgebruiker.

Lees meer op Schoonmaakjournaal.nl
Demonstratie Stair Well
Demo aanvragen

Contact opnemen voor demonstratie Stair-Well

We helpen u graag mee de trappenhuizen waar u schoonmaakt weer een echt visitekaartje te laten zijn. In de praktijk kunnen we u laten zien hoe en wat u met Stair-Well kunt bereiken.
Demo aanvragen