Van een schoon trappenhuis wordt iedereen blij. De bewoners, het schoonmaakbedrijf en ook de schoonmakers zelf. Maar het is een van de lastigste plekken om schoon te maken. Stair-Well, een methode van Smart Cleaning, is speciaal ontwikkeld om trappenhuizen goed schoon te maken.

Bij veel trappenhuizen, of het nou bij woningbouwcorporaties of VVE’s is, zie je dezelfde problemen. Er zijn lekstrepen, er blijft een waas op de vloer achter, de vloeren blijven te lang nat en bewoners hebben last van emmers vuil water. Bewoners gaan klagen over de kwaliteit en opeens bent u veel tijd kwijt aan het oplossen van klachten. En dat wil je voorkomen.

Smart Cleaning in trappenhuizen

Met Stair Well verbruiken schoonmakers tot wel 75% minder water en is daarmee zeer milieuvriendelijk. Daarnaast hoeft de schoonmaker minder te sjouwen met emmers, de vloeren zijn sneller droog, beter schoon en bewoners ervaren minder overlast. De waas op de vloer verdwijnt, er zijn geen lekstrepen en de voegen worden goed schoon.

Bij Smart Cleaning kijken we goed naar de handelingen die een schoonmaker moet doen. Afhankelijk van de situatie stemmen we de combinatie van schoonmaakmiddelen en hulpmaterialen af. Daarvoor komen we natuurlijk eerst kijken op de locatie zelf. Met Stair Well krijgen u en uw medewerkers geen klachten van bewoners, maar complimenten. Het werkt dus op alle fronten beter.

Stair-Well verkeersruimte
  • Veiliger voor bewoners

  • Lichter voor de schoonmakers

  • Schoner trappenhuis

  • Geen lekstrepen

  • Schone voegen

  • Complimenten voor de schoonmaker

Graag laten we onze klanten aan het woord

Al heel snel kregen onze medewerkers in plaats van klachten juist positieve opmerkingen! We zijn sneller klaar en de kwaliteit is vele malen beter. Na een paar maanden hoorde het harde schrobben al tot de verleden tijd. Fijn voor onze schoonmakers. En de bewoners. Inmiddels behandelen we zo’n 300 trappenhuizen per week met de Smart Cleaning methode, waaronder veel van die oudere wijken. Allemaal is superschoon. Smart Cleaning werkt sneller, lichter en beter.

Ronald van de Bilt De KroonRonald van de Bilt, Directeur service en schoonmaak, De Kroon
Demo aanvragen

Ook een schoon trappenhuis en complimenten in plaats van klachten?

Wilt u graag een demonstratie van Stair-Well? Neem contact met ons op en we komen langs. we laten u graag zien hoe u van een trappenhuis weer een visitekaartje maakt.
Demo aanvragen