Sportaccommodaties slimmer schoonmaken

//Sportaccommodaties slimmer schoonmaken
Sportaccommodaties slimmer schoonmaken 2018-02-22T10:43:38+00:00

Een sportaccommodatie kunt u slimmer schoonmaken. Of het nu gaat om  een sporthal, een  gymzaal, kleedkamers bij de voetbal, hockey of bijvoorbeeld zwembaden.

Het is logisch dat we willen sporten in een schone en gezonde omgeving. Sportaccommodaties worden intensief gebruikt en kennen een groot en divers vuilaanbod. Omdat er meestal sprake is van een uitgekleed werkprogramma komt u tijdens het schoonmaken van deze locaties vaak onderstaande problemen tegen.

Schoonmaakproblematiek sportaccommodatie

  • Gladde en smoezelige gymzaalvloeren

  • Urinestank toiletten

  • Kalkaanslag en huidvetten in doucheruimtes

  • Veel los vuil, zoals gras en modder

Smart Cleaning biedt slimme schoonmaak oplossingen voor alle soorten sportaccommodaties.

Smart Cleaning maakt sportaccommodatie schoner

Smart Cleaning bestaat uit verschillende schoonmaakmethodes en zijn zeer geschikt voor elk project. Crohill helpt u bij het kiezen van de juiste chemie en mop voor de schoonmaakproblemen die u in sportaccommodaties tegenkomt. Wat is de meest eenvoudige en effectieve combinatie, zodat u op een simpele manier slimmer schoonmaakt.

Zo hebben we de Smart Speedmop ontwikkeld. Dit is een extra brede mop waar u snel meters mee kan maken op grotere oppervlakken zoals gangen en gymzalen. Onze klanten hebben met deze mop zulke goede resultaten op sportvloeren zodat zij geen schrob-zuigmachine meer hoeven te gebruiken.

Demo aanvragen

Demo sportaccommodaties

Graag laten we u zien hoe u een sportaccommodatie in minder tijd beter schoon krijgt. Neem contact met ons op en dan maken we graag een afspraak voor een demonstratie.
Demo aanvragen