Sportaccommodaties en zwembaden slimmer schoonmaken. Dat is mogelijk. Of het nu gaat om een sporthal, een gymzaal, kleedkamers bij de voetbal of hockey of de vloeren en wanden van een zwembad. Smart Cleaning heeft in de praktijk bewezen de beste schoonmaak oplossing te bieden.

Het is logisch dat we willen sporten in een schone, gezonde en veilige omgeving. Het is minder logisch dat sportaccommodaties ook daadwerkelijk goed schoon zijn en dat er bijvoorbeeld geen risico bestaat op uitglijden omdat de vloeren glad zijn. Sportaccommodaties worden meestal intensief gebruikt en kennen een groot en divers vuilaanbod. Omdat er vaak sprake is van een uitgekleed werkprogramma is het een hele uitdaging om zo’n locatie hygiënisch schoon op te leveren.

Onderstaande problematiek in een sportaccommodatie of zwembad komt u vast bekend voor.

Schoonmaak problematiek sportaccommodaties en zwembaden

smart-cleaning-voor-sportaccommodaties
  • Gladde en smoezelige gymzaalvloeren

  • Urinestank toiletten

  • Kalkaanslag en huidvetten in doucheruimtes

  • Veel los vuil, zoals gras en modder

Zwembaden slimmer schoon met Smart Cleaning
  • Stof en haren in kleedkamers en kalk rondom pootjes kleedhokjes

  • Kalkaanslag en huidvetten in doucheruimtes

  • Schimmels in kitranden, kalk op vloer en wanden

  • Algaanslag en roestplekken

  • Urinestank en kalk in toiletruimtes

Smart Cleaning maakt sportaccommodaties en zwembaden schoner

Slimme schoonmaak oplossingen voor alle soorten sportaccommodaties en zwembaden.

Smart Cleaning bestaat uit verschillende schoonmaakmethodes en zijn zeer geschikt voor elk project. Crohill helpt u bij het kiezen van de juiste chemie en mop voor de schoonmaakproblemen die u in sportaccommodaties tegenkomt. Wat is de meest eenvoudige en effectieve combinatie, zodat u op een simpele manier slimmer schoonmaakt.

Zo hebben we de Smart Speedmop ontwikkeld. Dit is een extra brede mop waar u snel meters mee kan maken op grotere oppervlakken zoals gangen en gymzalen. Onze klanten hebben met deze mop zulke goede resultaten op sportvloeren dat zij geen schrob-zuigmachine meer hoeven te gebruiken.

Demo aanvragen

Demo sportaccommodaties / zwembaden

Graag laten we u zien hoe u een sportaccommodatie of zwembad in minder tijd beter schoon krijgt. Neem contact met ons op en dan maken we graag een afspraak voor een demonstratie.
Demo aanvragen