Scholen slimmer schoonmaken is mogelijk met de Smart methodes van Crohill. Omdat we met onze klanten op diverse onderwijslocaties staan, begrijpen we heel goed dat er verschillen zijn in het schoonmaken van een kinderdagverblijf, basisschool of voortgezet en hoger onderwijs. Bij het schoonmaken van scholen hebben bijna alle schoonmaakbedrijven te maken met een uitgekleed werkprogramma en dus te weinig tijd om alle ruimtes goed schoon te krijgen, terwijl we het juist zo belangrijk vinden dat onze kinderen in een gezonde en veilige omgeving opgroeien en leren.

Als u wilt weten hoe u scholen slimmer kunt schoonmaken, lees dan verder over onze oplossingen en bekijk het filmpje waarin u kunt zien hoe Smart Cleaning werkt in de praktijk.

Schoonmaak problematiek scholen

Elke onderwijslocatie kent zo zijn eigen schoonmaakproblemen. Dit komen we tegen in de dagelijkse praktijk.

Scholen slimmer schoon met Smart Cleaning

Herkent u bovenstaande problematiek tijdens het schoonmaken van kinderdagverblijven, basisscholen en voortgezet en hoger onderwijs? Crohill biedt met Smart Cleaning slimme schoonmaak oplossingen voor alle soorten onderwijs.

Smart Cleaning bestaat uit verschillende schoonmaakmethodes en zijn geschikt voor elk project. Crohill helpt u bij het kiezen van de juiste chemie en mop voor de schoonmaakproblemen die u op school tegenkomt. Wat is de meest eenvoudige en effectieve combinatie, zodat u op een simpele manier slimmer schoonmaakt. Wat we met simpel bedoelen? Lichter, sneller en schoner. En niet te vergeten nog eens duurzaam ook.

  • Schone vloeren, tafeltjes en sanitair

  • Schoon binnen de tijd

  • Kwaliteit gaat omhoog

  • Werkdruk gaat naar beneden

Meer over Smart Cleaning

Onze klanten zeggen het zo

De Smart 2 in 1 methode gebruiken we op trappenhuizen en op scholen om zo de beschikbare schoonmaakuren zo efficiënt mogelijk in te zetten. Doordat de Smart 2 in 1 methode droog én nat tegelijk reinigt en zo twee handelingen in één combineert ben je sneller klaar. Door het grote absorptievermogen van de mop gaat er ook nog eens zoveel extra vuil van de vloer af dat we meer tijd inlopen. De kwaliteit van het schoonmaken gaat omhoog, waardoor je het periodiek onderhoud kan uitstellen. We bieden nu een constante hogere kwaliteit. De Smart 2 in 1 methode past zo perfect in ons Care Clean Concept, speciaal gericht op schonere basisscholen.

Gert-Jan Mostertman, Operationeel directeur, Care Dienstengroep
Demo aanvragen

Demo school schoonmaken

We laten u graag zien hoe de schoonmaker binnen het werkprogramma een schone school aflevert zonder extra inspanning. Neem contact met ons op voor een demo op de school waar u schoonmaakt.
Demo aanvragen