Het werkt prettiger als een kantoor schoon en opgeruimd is. Maar elke ruimte in het kantoorpand, van vergaderzaal tot werkplek, van sanitair tot showroom, heeft weer een andere aanpak nodig. Voor de schoonmaker is het vaak onmogelijk om het allemaal binnen de opgegeven tijd goed te doen.

De uitdagingen die we op kantoren tegenkomen zijn divers, maar tegelijkertijd ook vaak hetzelfde. Zo zien we veel stof op (hoge) kasten en moeilijk bereikbare roosters en treffen we op de grond veel papiersnippers, propjes en paperclips aan. Op de tafels zitten vaak vingertasten en er blijft regelmatig stof achter op de telefoon en tussen de computerdraden.

Smart Cleaning maakt het werk voor schoonmakers lichter, waardoor ze sneller kunnen werken, tijd hebben om alles goed schoon te maken en betere resultaten behalen. Voor de specifieke schoonmaakproblematiek binnen kantooromgevingen hebben we de Smart methode kantoren.

Smart Cleaning op kantoor

Bij Smart Cleaning kijken we goed naar de handelingen die een schoonmaker moet doen. Afhankelijk van de situatie en problematiek kijken we wat de beste combinatie van schoonmaakmiddelen en hulpmaterialen voor het betreffende kantoorgebouw is. Zo maken we het werk lichter en makkelijker, is het sneller klaar en wordt het nog schoner ook. En uiteraard kijken we hoe we dat zo duurzaam mogelijk kunnen doen. Smart Cleaning is beter voor de mensen die op kantoren werken en prettiger voor de schoonmakers, iedereen heeft er plezier van.

  • Schone vloeren, bureaus en sanitair

  • Sneller schoon

  • Prettiger werken voor schoonmakers

  • Stof verwijderen in plaats van verplaatsen

  • Ook telefoon-en computerdraden schoon

Ergonomie Combimop
Contact

Ook een prettige werkomgeving zonder extra werkdruk voor schoonmakers?

Wilt u weten wat Smart Cleaning voor u kan betekenen? Neem dan even contact op.
Contact