Bij het schoonmaken van kantoren loopt u als schoonmaakbedrijf er vaak tegenaan dat u te weinig tijd heeft de ruimtes schoon te krijgen. Bureaus, vergaderruimtes en bijvoorbeeld de toiletgroepen hebben allemaal zo hun specifieke aanpak nodig. Soms is er ook nog een showroom die stofvrij en schoon gehouden moet worden en dat allemaal in beperkte tijd. De opdrachtgever verwacht wel dat zijn kantoor of showroom de volgende dag weer schoon is, dat de afwasmachine leeg is en de koffie bijgevuld. Komt u dit en onderstaande problematiek ook tegen tijdens het schoonmaken van kantoren?

Schoonmaak problematiek kantoren

  • Koffievlekken, normale vervuiling stof, propjes, papiersnippers en paperclips

  • Vingertasten op de tafels

  • Hoge kasten met stof erop en moeilijk bereikbare roosters

  • Computer- en telefoondraden

  • Lichte urinegeur in de toiletten

Smart Cleaning biedt slimme schoonmaakoplossingen voor elk kantoor.

Smart Cleaning maakt kantoren schoner

Smart Cleaning bestaat uit verschillende schoonmaakmethodes en zijn geschikt voor elk project. Crohill helpt u bij het kiezen van de juiste chemie, mop, pad of doek voor de schoonmaakproblemen die u op de kantoren tegenkomt. Samen bepalen we wat de meest eenvoudige en effectieve combinatie is, zodat u op een simpele manier slimmer schoonmaakt. Wat we met simpel bedoelen? Lichter, sneller en schoner. En niet te vergeten nog eens duurzaam ook.

Resultaat

  • Schone vloeren, tafeltjes en sanitair

  • Schoonmaken gaat sneller en met een ergonomische werkhouding

  • Stof wordt verwijderd i.p.v. verplaatst

  • Ook schoon tussen de computerdraden

Smart Cleaning voor kantoren

Kantoren ergonomisch schoon

Smart Cleaning is ergonomisch de beste methode voor uw medewerkers. Met Smart Cleaning hoeft uw medewerker niet meer te wringen, minder te reiken en geen kracht meer te zetten bij het moppen van de vloeren.

De Smart Combimop bijvoorbeeld, is ontzettend handig. Het is een verlengstuk van je arm waarmee je met de juiste polspositie gemakkelijk en snel tafels en wanden kan afnemen. Dit leidt tot minder klachten van de gewrichten en blijere medewerkers!

Ergonomie Combimop
Contact

Een schoon en gezond kantoor

Wilt u weten wat Smart Cleaning voor u kan betekenen bij het schoonmaken van kantoren? Neem contact met ons op en dan laten we het u zien.
Contact