Ook mensen die in een industriële omgeving werken, werken prettiger op een schone werkplek. De uitdaging voor schoonmakers is groot. Er wordt gewerkt met diverse soorten oliën en vetten die moeilijk te verwijderen zijn. En elke industrie heeft z’n eigen ‘soorten’ vuil.

Vaak treffen we sterk vervuilde vloeren aan. Het sanitair wordt intensief gebruikt omdat veel mensen van beperkte mogelijkheden gebruik maken. In alle ruimtes zien we sporen van olie en smeer. Er is een sterke inloop van vuil vanuit de productieruimte naar de kantoren. En in de kantoren zelf ligt veel stof.

Smart Cleaning maakt het werk voor schoonmakers lichter, waardoor ze sneller kunnen werken, tijd hebben om alles goed schoon te maken en betere resultaten behalen. Voor de specifieke schoonmaakproblematiek binnen productiebedrijven hebben we de Smart methode voor industrie.

Smart Cleaning veilig schoon industrie

Smart Cleaning voor een industriële omgeving

Bij Smart Cleaning gaan we altijd uit van de handelingen die een schoonmaker doet. Elk project of iedere omgeving stelt weer andere eisen aan de schoonmaker. Daarom komen we langs om samen de juiste combinatie van schoonmaakmiddelen en hulpmaterialen samen te stellen. Iedere industrie vraagt een andere benadering, maar het resultaat is voor iedere industrie hetzelfde: het werk voor schoonmakers wordt lichter, het is sneller gedaan en het resultaat is veel beter. En het is nog duurzamer ook. Smart Cleaning is dus voor iedereen beter.

Meer over Smart Cleaning
  • Lichter voor schoonmakers

  • Vetvrije vloeren en grote oppervlakten

  • Stofvrije kantoren

  • Prettige werkplek

De Kroon wint aanbesteding in industrie met Smart Cleaning

De Kroon facilitaire diensten heeft goede ervaringen met Smart Cleaning. De aanbesteding voor de opdracht bij Voestalpine Automotive hebben ze dankzij Smart Cleaning gewonnen. Het volledige schoonmaakonderhoud inclusief de glasbewassing, specialistische reiniging en schoonmaak van sanitaire voorzieningen wordt gedaan op basis van Smart Cleaning. We kunnen u ook helpen bij uw aanbesteding. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Aanbesteding winnen in de industrie met Smart Cleaning
Neem contact op

Ook een schonere industriële omgeving met minder inspanning?

Smart Cleaning werkt voor elke industrie. We komen graag langs om de voordelen van Smart Cleaning voor schoonmakers en medewerkers te demonstreren. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak.

Neem contact op