Specialistische reinigingsmiddelen

Als schoonmaakbedrijf heeft u niet alleen te maken met de dagelijkse schoonmaak, maar ook met specialistische reiniging. Omdat we met u op de werkvloer staan, weten we met welke problematiek u te maken heeft. De afgelopen jaren hebben we ons assortiment uitgebreid met specialistische reinigingsmiddelen en methodes waarmee de specialist lichter, sneller en beter kan reinigen. We komen graag bij u langs om u een advies op maat te geven. Als u contact met ons opneemt, dan maakt één van onze verkoopadviseurs een afspraak met u.

Specialistische reinigingsmiddelen alleen of als combinatie

Onze producten voor de specialistische reiniging kunnen alleen of in combinatie met elkaar gebruikt worden, afhankelijk van het oppervlak dat gereinigd moet worden en de mate van vervuiling. Of het nu gaat om het verwijderen van vet, kalk, urinesteen of het langer mooi houden van een vloer, we bieden u de specialistische reinigingsmiddelen die u nodig heeft.

Purina en Rapido

Deze goede ontvetter en ontkalker maken de oppervlaktes sneller en grondiger schoon dan andere middelen. Onze klanten hebben goede ervaringen met bijvoorbeeld keukens en douches en badruimtes in studenten- en mutatiewoningen. “Lekker bruisen en dan weer helemaal schoon” volgens één van deze klanten.

Orocept SC

Dit is een schuimreiniger die kalkzeep en schimmels verwijdert. Het kan ook ingezet worden om voegen te reinigen en te bleken en is toepasbaar in vochtige ruimtes.

Piccomat FS en Spontan Super

De combinatie van deze zure en alkalische reiniger zorgt voor een grondige dieptereiniging van elk sanitair. De urinesteen wordt volledig verwijderd en de voegen en tegels zijn weer helemaal schoon. De urinestank is weg én blijft weg. Deze methode noemen we ” Nooit meer urinestank”.

Dat u Piccomat FS en Spontan Super ook heel goed kunt gebruiken op stenen vloeren met een achterstand, bewijzen onderstaande foto’s van een vloer in een school.

Behandeling met Piccomat FS in combinatie met Spontan Super
Behandeling met Piccomat FS in combinatie met Spontan Super
Situatie voor en na behandeling met PiccomatFS/Spontan Super
Situatie voor en na behandeling met PiccomatFS/Spontan Super

Strippen/polymeren

Het strippen en polymeren van linoleum vloeren is een vak apart en bepaalt hoe lang uw vloer mooi blijft. Hoe lang onze polymeer blijft zitten? Memiş Öztürk, algemeen directeur
Perfect Vloerenonderhoud zegt:  “We hebben gezien dat, ook bij intensief gebruik, de vloeren negentien maanden mooi blijven! ”  Wilt u meer weten over strippen/polymeren?

Anti-kalkblok

Het Anti-kalkblok is een 100% natuurlijk product. De schoonmaakmedewerker verwijdert hiermee zware kalkopbouw, roest en minerale urine afzettingen in sanitaire ruimtes, zelfs die dikke kalkranden in de waterlijn van de wc pot.

02899 Anti-kalk blokken
Toiletpot voor
Toiletpot na

Ook voor de dagelijkse schoonmaak hebben we methodes ontwikkeld voor vloeren, trappenhuizen, sanitairdouches en badruimtes en interieur.  Waar wilt u verbeteren?