RVS onderhoud is niet meer weg te denken uit de schoonmaak.  RVS wordt vaak gebruikt in openbare ruimtes. Denk aan liften, deuren, balustrades, (professionele) keukens en allerlei apparatuur. RVS heeft een moderne en stijlvolle uitstraling en is duurzaam, maar het heeft één nadeel: je ziet er alles op, waardoor het er al snel minder representatief uitziet.

We hebben een oplossing voor RVS onderhoud gevonden waar veel van onze klanten al jaren hun voordeel mee doen. RVS blijft langer schoon, zonder vegen. Hoe precies? Graag nodigen we u uit verder te lezen of het instructiefilmpje te kijken.

Problematiek

Liften, balustrades of deuren van RVS oppervlak zitten vaak vol met vingerafdrukken en vegen. Zijn ze net met moeite schoon, zitten er binnen de kortste keren weer gebruikssporen op. Vaak ziet RVS na het reinigen vet en geeft het af op kleding.

Onze oplossing

Met onze polisher wordt RVS niet vet en trekt het geen vuil en stof aan. Het RVS blijft lang goed en het bijhouden gaat gemakkelijk met een doekje. Dit scheelt veel tijd.

De voordelen op een rij:

  • 70% tijdwinst t.o.v. andere methodes

  • Makkelijk aan te brengen

  • Niet vet en geeft niet af

  • Plaatselijk eenvoudig bij te houden

  • Hervervuiling minder zichtbaar

  • Zuinig in gebruik

Producten voor RVS onderhoud in de webshop

Klik op een van onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over het product voor RVS onderhoud

Onze klanten zeggen het zo

In het verleden hadden we problemen met het RVS in het provinciehuis in Lelystad. Overal staan steunpilaren en na het schoonmaken bleven de palen vettig. Stel je voor dat een minister met zijn jasje langs die vettige paal loopt en een vet pak krijgt. Dat kan natuurlijk niet! Met de RVS reiniger van Crohill is dat probleem helemaal opgelost. Het is makkelijk aan te brengen, niet vet en de palen blijven ook schoon als je je vinger eroverheen haalt. Daarnaast is het ook nog duurzaam: we gebruiken het maar 3 á 4 keer per jaar en dat is voldoende. Ook de klant is er blij mee, de klachten over de palen zijn verdwenen. We zijn er heel enthousiast over.

Michael Pool - CSUMichael Pool, Districtsmanager, CSU
Demo aanvragen

Praktijk demo RVS

Graag komen we bij u op locatie om te demonstreren hoe u snel en eenvoudig RVS streeploos kunt krijgen.
Demo aanvragen