Onze producten voor de specialistische reiniging kunnen alleen of in combinatie met elkaar gebruikt worden. Dit is afhankelijk van het oppervlak dat gereinigd moet worden en de mate van vervuiling. Of het nu gaat om het verwijderen van vet, kalk, urinesteen, we bieden u de specialistische reinigingsmiddelen die u nodig heeft. Voor iedere branche en elke omstandigheid.

Enkele van onze specialistische reinigingsmethodes

Welke specialistische reinigingsartikelen heeft u nodig?

Strippers / polymeren

Ontkalkers / ontvetters

Sanitairreinigers

RVS onderhoud

Onze Klanten zeggen het zo

“Het reguliere schoonmaakonderhoud en het specialistische werk zijn vaak aan elkaar gelieerd. De specialistische producten moeten aanvullend zijn op het schoonmaak-onderhoud. Het is goed dat we dat op elkaar afstemmen. Je merkt dit vooral in het dagelijks en periodiek vloeronderhoud.”

Vakmanschap en kennis
“Het belangrijkste vind ik het vakmanschap en de kennis die de mensen van Crohill bieden”, aldus Brouwer. “Tel daar de ondersteuning en het advies bij op die we krijgen van Wibo, onze accountmanager, en dan begrijp je waarom wij ons zo goed ondersteund voelen door Crohill.”

Polymeer
Jaarlijks zet NIVO NOORD zo’n 400.000 m2 vloeren in de polymeer. Brouwer: “Sinds vorig jaar werken we met Splendor, de polymeer van Crohill. We merken dat deze polymeer een hoge slijtvastheid heeft en een groot vulvermogen. Onze ervaring is dat de polymeer snel werkt. Door de snelle en gelijkmatige droging kan er snel een 2e laag aangebracht worden en dat scheelt ons tijd”.

Lino Protect
Nadat de polymeer gezet is, begint het werk voor de reguliere schoonmaak. Het is zaak de vloer zolang mogelijk mooi te houden. De slijtvastheid van de polymeer is hier een belangrijk onderdeel van en ook de dagelijkse schoonmaak kan hier een grote bijdrage aan leveren. Met het concept Lino Protect van Crohill is het totale vloeronderhoud van zowel specialistisch als dagelijks op elkaar afgestemd.

Willem Brouwer, Directeur specialistische reiniging NIVO NOORD
Advies aanvragen

Advies specialistische reiniging

Graag komen we bij u op locatie om uw praktijksituatie te beoordelen en een advies uit te brengen welke specialistische middelen u het beste kunt inzetten
Advies aanvragen