Smart lijn

Onze Smart lijn bestaat uit een compleet pakket van moppen, dusters en werkwagens voor vloeren, sanitair en interieur. Lees hieronder meer. Elk product heeft specifieke eigenschappen, waarmee hij zich onderscheidt van alle andere vergelijkbare producten.

De moppen worden gekenmerkt door:

  • Hoog absorptievermogen van vocht en vuil ( ook zand)  in combinatie met lage weerstand
  • Het vermogen om vuil vast te houden i. p. v.  uit te smeren over het oppervlak
  • Laten vuil/zand tijdens spoelen/wassen makkelijk weer los en worden weer schoon
  • Absorptievermogen blijft hierdoor lang behouden = langere levensduur
  • Dagelijks vuil wordt 100% verwijderd zodat er geen opbouw meer kan ontstaan

Smart vloermoppen

Vloermoppen hebben we in verschillende systemen die u kunt afstemmen op de vloer, de situatie van het pand, de vervuilingsgraad en andere wensen. Voorbeelden:
Altijd schone en verzorgde vloeren = Smart 2 in 1 pocketmop + Greenstar
Altijd schone en veilige trappenhuizen = Smart 2 in 1 pocketmop + Piccomat DC
Altijd een schoon en fris sanitair =  Smart Stonemop + Redstar of Premium n° 2

Smart Handtool

De Handtool komt makkelijk bij moeilijk bereikbare oppervlakten en laat geen stof of druppels achter zoals bij een microvezeldoek. U kunt de Handtool gebruiken in het interieur of in het sanitair.

Handtool interieur

De schoonmaakmedewerker gebruikt de Handtool in het interieur voor het klamvochtig reinigen van bureaus, vensterbanken en stoelen. De Handtool verwijdert eenvoudig vingertasten en komt gemakkelijk tussen de snoeren door achter computers.

Handtool sanitair

De Handtool kan simpel tussen bijvoorbeeld toiletbril en deksel schoonmaken zonder stof achter te laten. Ook de rubbers aan de onderkant van de wc-pot, de wasbak of het luchtrooster worden weer gemakkelijk schoon.
Altijd schoon en fris sanitair = Handtool + Redstar

Smart Combimop

Onze Combimop maakt moeiteloos deuren, tegelwanden en glas schoon ( lijm resten en potloodstrepen in combinatie met Ultra Glass spray) en neemt klam vochtig 4x meer stof op dan de microvezeldoek.
Altijd schone deuren en ramen = Combimop + Ultra Glass spray

Smart Flexi Duster/ Mini Duster

Plumeau, ragebol, hanenkam en microvezelsysteem verplaatsen stof en/of nemen het matig op. De Duster absorbeert en verwijdert daadwerkelijk stof, haren en spinrag van tafels, luxaflex, verwarming, kasten, vensterbanken, airco’s en luchtroosters.

Smart werkwagens

De werkwagens ondersteunen onze methodes. Als u de moppen kunt wassen op locatie, kiest u een andere wagen dan wanneer u geen wasgelegenheid heeft. Voor elke situatie hebben we een oplossing. Met de Smart productkiezer ziet u in één oogopslag wat bij wat hoort. Deze kunt u bij ons opvragen. Handig! Wat u verder moet weten over onze werkwagens?

  • Frame is gemaakt van roestvrijstaal
  • Frame gaat 20 tot 30 jaar mee
  • Recyclebaar
  • Makkelijk om te bouwen tot een ander model
  • Gegarandeerd kinderarbeid vrij

Wilt u ook Smart schoonmaken ? Neem dan contact met ons op.