Numatic machines en stofzuigers

Op zoek naar de beste machines of stofzuigers? Crohill is partner van Numatic International. Wij kunnen een uitgebreid programma professionele schoonmaak- en onderhoudsmachines leveren, waaronder stofzuigers.

Stofzuigers

Voor iedere ondergrond en specifieke wens kunnen wij een Numatic stofzuiger leveren. Niet alleen voor droge ondergronden maar voor natte ondergronden is er een waterzuiger.

Crohill heeft samen met Numatic de Ergo stofzuiger ontwikkeld. Deze is exclusief bij Crohill verkrijgbaar.  Met deze stofzuiger stimuleert Crohill haar gebruikers energiezuinige en duurzame stofzuigers te gebruiken. Daarnaast leveren we alle professionele Numatic stofzuigers, zoals de Accu stofzuiger  NBV 190 en de rugstofzuiger RSV 200. Natuurlijk leveren we ook de onderdelen en de bijbehorende Hepaflo stofzakken.

06020 Combinatie zuigmond
Combinatie zuigmond
05151 Hepafo stofzakken
Hepafo stofzakken

 

Voordelen van de Ergo stofzuiger

  • De Ergo stofzuiger heeft Energielabel A
  • Standaard met ProFlo combizuigmond
  • Duurzaam
  • Ergonomisch, door de in hoogte verstelbare RVS stofzuigerzuigbuizen kan iedereen, groot of klein, op de juiste werkhoogte werken

Waterzuigers

Al meer dan 15 jaar worden er waterzuigers geproduceerd door Numatic. En in die tijd heeft de tijd niet stilgestaan.

05560 Numatic WV 470
Numatic WV 470
05562 Numatic WVD 900
Numatic WVD 900
05563 Numatic WVD 1800
Numatic WVD 1800

Schrob-zuig machines en eenschijfsmachines

Wij kunnen het complete assortiment schrob-zuig en eenschijfsmachines leveren.  Voor de schrobzuigmachines geldt het Numatic Service Plan, met 2 jaar fabrieksgarantie en 5 jaar vrij van voorrijkosten en arbeid.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en het assortiment van de Schrobzuig en eenschijfsmachines of stofzuigers? Neem dan contact met ons op.