Assortiment

Crohill levert een compleet assortiment aan schoonmaakmiddelen en materialen voor de professionele schoonmaakbranche. Hieronder vertellen we u graag meer over ons complete assortiment.

Assortiment reinigingsmiddelen

De specialistische en innovatieve inslag van Kleen Purgatis, leverancier van onze reinigingsmiddelen, sluit perfect aan op de filosofie van Crohill: de dagelijkse praktijk van de klant als uitgangspunt en altijd op zoek naar hoe het nóg beter kan. Kleen stelt, net als wij, hoge eisen aan de kwaliteit van haar producten en het effect op het milieu. Lees meer

Specialistische reinigingsmiddelen

Als schoonmaakbedrijf heeft u niet alleen te maken met de dagelijkse schoonmaak, maar ook met specialistische reiniging. Omdat we met u op de werkvloer staan, weten we met welke problematiek u te maken heeft. De afgelopen jaren hebben we ons assortiment uitgebreid met unieke producten en concepten waarmee de specialist lichter, sneller en beter kan reinigen. Welke dat zijn?

Strippen/polymeren

Wij leveren een complete lijn strippers en polymeren. Memiş Öztürk, algemeen directeur, Perfect Vloerenonderhoud : “We hebben gezien dat, ook bij intensief gebruik, de vloeren negentien maanden mooi blijven! Bij andere merken houdt het soms al na vier maanden op.”  Hoe dat kan, leest u hier

Plastic zakken

Crohill levert een complete lijn plastic zakken tegen de beste prijs kwaliteit verhouding. Lees verder

Hulpmaterialen

Binnen het pakket hulpmaterialen leveren we  producten tegen de beste prijs waarbij we ook een goede kwaliteit garanderen. Kent u deze producten al?

Smart

De Smart lijn hebben we vanuit de praktijk ontwikkeld tot een compleet pakket aan moppen, handtools, dusters en werkwagens. Waarom Smart zo slim is, kunt u hier lezen?

Machines

Crohill is dealer van de machines en stofzuigers van Numatic International. Met de Numatic Ergo stofzuiger werkt de schoonmaakmedewerker nu heel eenvoudig altijd op de juiste hoogte. Hoe?

Sanitaire hygiëne

Sanitaire hygiëne is één van de concepten waarmee u zich als schoonmaakbedrijf kunt onderscheiden. Omdat we u en uw klanten zo goed mogelijk willen bedienen, hebben we een assortiment samengesteld dat bestaat uit verschillende labels. Voor welk label u ook kiest, het resultaat is altijd hetzelfde: een uitstekend verzorgde toiletruimte. Neem snel een kijkje op onze pagina sanitaire hygiëne. Lees meer

Catalogus en webshop

Jaarlijks brengt Crohill een gedrukte catalogus uit, waarin u in één opslag al onze producten ziet staan voorzien van omschrijving en afbeelding. Lekker makkelijk toch? Als u onze catalogus wilt ontvangen, kunt contact opnemen met onze binnendienst. Al onze producten zijn te bestellen via onze webshop. Heeft u nog geen inlogcode of wilt u graag meer uitleg, dan helpt Natascha van onze binnendienst u graag verder.