Als verkoopadviseur bij Crohill doe je meer dan een order noteren. Je staat samen met de klant op de werkvloer en adviseert gerichte oplossingen voor schoonmaakproblemen. Kortom je werkt mee aan het verbeteren van bestaande schoonmaakresultaten.

Crohill groeit en daarom zijn we op zoek naar een

verkoopadviseur (m/v) met ervaring in het schoonmaakvak

Je uitdaging
In deze uitdagende functie ben je commercieel verantwoordelijk voor de regio Gelderland, Overijssel en Utrecht. Je onderhoudt de relaties met onze klanten en bouwt actief aan new business. We leren je denken in Smart methodes en bent zo in staat de beste schoonmaak oplossing te bieden aan onze klanten.

Je profiel
Je hebt een hbo werk- en denkniveau en bent woonachtig in je werkgebied. Onze ervaring is dat rayonmanagers bij een schoonmaakbedrijf deze functie goed kunnen vervullen en dat de opgedane kennis van de werkvloer bijdraagt aan ons succes. Onze voorkeur gaat dus echt uit naar iemand die verstand heeft van de schoonmaak en wiens passie daar ook ligt. Je moet ook nieuwe contacten aanboren, dus geen last hebben van koud water vrees als het op acquisitie aankomt.

Ons aanbod
Crohill is gevestigd in Lelystad. We bieden je een verantwoordelijke en zelfstandige functie met veel ruimte voor ontwikkeling en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden én niet te vergeten leuke collega’s. Kijk op www.crohill.nl om een indruk van ons te krijgen.

Geloof jij in onze missie Samen voor het schoonste resultaat en ben jij een beetje Smart? Mail dan motivatie met cv waarom jij de collega bent die wij zoeken. Ken je iemand die op deze functie zou passen? Dan vinden we het heel fijn als je onze vacature met die persoon wilt delen.

Voor meer informatie over deze functie, neem contact op met Hanneke Drent, personeelsadviseur, 0320-281231, hanneke@crohill.nl