Het is zomervakantie. Terwijl half Nederland aan het bakken is in de zon, waar je nu overigens niet voor naar het buitenland hoeft, is dit het moment om achterstanden weg te werken. Bijvoorbeeld in scholen waar urinestank in toiletruimtes een veelvoorkomend en bovendien onnodig (!) probleem, is.

Om toiletruimtes in topconditie te houden is het zaak om dagelijks goed en grondig te reinigen. Maar daarvoor is dieptereiniging noodzakelijk. Algemeen directeur van Crohill Pim Hilgerdenaar: “Door een dieptereiniging uit te voeren met Piccomat FS en Spontan Super haal je de urinestank definitief weg en de voegen en tegels worden weer als nieuw.”

Kwaliteit

Volgens Hilgerdenaar is het de combinatie van de reinigingsmiddelen en de kwaliteit microvezel die zorgen voor het schone resultaat. “De urinesteen wordt volledig verwijderd en de voegen en tegels zijn weer helemaal schoon. De urinestank is weg én blijft weg. Het resultaat van Smart Cleaning!”

Dagelijkse reiniging

Net als bij de dieptereiniging is de combinatie chemie en topkwaliteit microvezel dat de basis legt voor een schoon resultaat. De wanden en vloeren worden ingesprayd met Blue Star of Red Star reinigingsmiddel en vervolgens drooggetrokken met de Smart mop. Hilgerdenaar: “De chemie maakt het vuil los en de Smart mop absorbeert en verwijdert het. Lastig bereikbare plekken, zoals tussen toiletbril en pot en de dopjes aan de onderzijde van de toiletbril, worden gemakkelijk schoon met de Smart Handtool. De kwaliteit van de schoonmaak verbetert dusdanig dat periodiek onderhoud zoals een dieptereiniging niet meer nodig is.”

Lees het hele artikel op Clean Totaal