Speciaal voor industriële omgevingen waar veel met olie en vetten wordt gewerkt en waar andere producten niet werken, is Dirt Breaker ontwikkeld. Een snelle ontvetter met een samenstelling die ervoor zorgt dat het makkelijk door dikke filmlagen heen breekt.

Bij veel bedrijven actief in de industrie is men inmiddels gewend geraakt aan de vette vervuiling die in het hele gebouw terug te vinden is, zelfs in de toilet- en kantoorruimtes. Met Dirt Breaker wordt de vervuiling aangepakt en wordt het schoon op plaatsen die vroeger niet schoon waren te krijgen, of alleen met veel tijd en moeite.

Effectieve werking

Op de foto bovenaan is te zien welk resultaat bereikt kan worden met Dirt Breaker zonder inzet van machines. Accountmanager bij Crohill Oscar Oostelbos: “In deze fabriek waren al veel producten geprobeerd zonder dat de vloer schoon werd. De foto spreekt voor zich, Dirt Breaker bewijst zich in de praktijk. Een ander voordeel is dat de reiniging niet door een specialist hoeft te worden uitgevoerd, maar door de schoonmaker zelf.”

Lees het hele artikel op Clean Totaal