Crohill is de vaste leverancier van Schoonmaakbedrijf De Vries uit Lelystad. Steeds vaker kiezen zij ervoor om sanitaire projecten in te vullen met Swiss dispensers, deze lijn bestaat uit apparaten met een moderne uitstraling die verkrijgbaar zijn in vele verschillende kleuren.

Edwin de Vries is samen met zijn vrouw directeur/eigenaar van schoonmaakbedrijf De Vries Flevoland in Lelystad. Het is een echt familiebedrijf dat 36 jaar geleden is opgericht door zijn ouders. Ze zijn begonnen vanuit de woonkamer met één klant in de gezondheidszorg. Inmiddels zijn dat er veel meer geworden, het bedrijf is dan ook actief in verschillende branches. “We zijn uitgegroeid van een lokaal bedrijf tot een regionaal bedrijf en inmiddels zitten we door het hele land. Die eerste klant hebben we trouwens nog steeds.”

“Als je met Schoonmaakbedrijf De Vries samenwerkt heb je contact met De Vries en we merken dat onze klanten dat prettig vinden. Dit ervaren we ook zo bij Crohill; ze hebben korte lijnen, zijn toegankelijk en weten waar ze over praten. Ze denken met je mee. Of het nu gaat over specialistische schoonmaakwerkzaamheden of het leveren van sanitaire oplossingen.”

Swiss Design dispensers

Schoonmaakbedrijf de Vries heeft veel klanten die sanitaire voorzieningen afnemen. Hierbij kiest De Vries er steeds vaker voor om projecten in te vullen met de Swiss Design dispenserlijn van Crohill. “Het zijn mooie apparaten met een professionele uitstraling die zeker kunnen concurreren met de A merken.

Lees verder op Clean Totaal