Om linoleum vloeren in topconditie te krijgen en te houden is strippen en polymeren een must. Volgens schoonmaakgroothandel Crohill staat de Splendor polymeer op nummer 1. “Deze hecht namelijk extreem goed, heeft een sterk opvullend vermogen en heeft een vast stoffengehalte van maar liefst 25 procent.”

Splendor polymeer scheelt tijd en werkt snel. Gebruikers hoeven niet na te spoelen, klamvochtig namoppen is voldoende. Dat is één van de redenen waarom Van Holstein schoonmaakdiensten is overgestapt op Splendor polymeer van Crohill: “We bestaan ruim dertig jaar en conserveren de vloeren al 29 jaar met dezelfde polymeerwas. Een hele bekende, één van de marktleiders. In het splendor polymeer crohillvoorjaar van 2015 begonnen we met testen: onze oude polymeer tegenover de Splendor, met onze klanten als jury. Splendor kwam overduidelijk als winnaar uit de bus.”

Volle overtuiging

Van Holstein vervolgt: “Tijdens een zomervakantie hebben we de polymeer op 46 scholen gebruikt en iedereen is tevreden. Scholen zijn perfecte testcases: de belasting op de vloer is enorm. Als een product in een school houdt, houdt hij in elk gebouw. Nu we een paar jaar verder zijn zeggen we met volle overtuiging: Splendor is de beste polymeer in de markt.”

Dennis van Holstein, Van Holstein Schoonmaakdiensten
Lees verder op Clean Totaal