Kroon facilitaire diensten heeft voor minimaal een periode van 3 jaar de schoonmaakdienstverlening en glasbewassing gegund gekregen van alle appartementencomplexen van Portaal in heel Kanaleneiland en Hoograven Utrecht. Het gaat deels om een hergunning en deels om een uitbreiding in met name Hoograven.

Portaal is een maatschappelijke onderneming op het gebied van wonen. Zij hebben én oog voor de klant én oog voor de zakelijke kant: de exploitatie van het vastgoed. Met andere woorden: zij zoeken een goede balans tussen maatschappelijk en economisch rendement. Dat doen ze in vijf stedelijke gebieden: Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Utrecht en Leiden. Daarnaast hebben ze een eigen onderhoudsbedrijf Vastgoed Onderhoud Centrale (VOC). Portaal beheert meer dan 50.000 woningen.

Stair-well methode
“De gehele uitvoering van de schoonmaakdienstverlening is gestoeld op de inzet van de Stair-Well methode. Dit is een methode van Smart Cleaning, geheel ontwikkeld door Crohill en is speciaal bestemd voor de  trappenhuisreiniging”, legt Remco Drijver, commercieel directeur van De Kroon facilitaire diensten, uit.

Lees verder op Schoonmaakjournaal