Martin Rowinkel is directeur-eigenaar van Rowinkel Schoonmaak in Alkmaar. Het is een echt familiebedrijf. Martin werkt samen met zijn drie dochters en is daar bijzonder trots op. “We proberen goede kwaliteit te leveren en ons zo te onderscheiden van de grote jongens. Dat kunnen we alleen bereiken met een goede leverancier en die hebben we gevonden in Crohill.”

In 2014 is Rowinkel voor het eerst in aanraking gekomen met Crohill en Smart Cleaning. “We hebben de Stair-Well methode ergens gezien of erover gehoord en dat leek ons wel wat. We zijn er een aantal flatjes mee gaan doen en dat verliep goed en dan denk je er verder niet meer aan. Tot vorig jaar en toen hebben we gelijk al onze trappenhuizen overgezet op Stair-Well.”

Smart Cleaning: overal toepasbaar
“Toen ik zag hoe schoon de trappenhuizen werden, dacht ik waarom gaan we Smart Cleaning ook niet toepassen in onze kantoorpanden? Dat hebben we gedaan en het werkt ook super in het sanitair en interieur. Het is echt veel lichter voor de mensen met al die tools en de Smart moppen. In het begin vonden onze medewerkers het een beetje lastig om hun werkwijze te veranderen en moesten we het een paar keer uitleggen. Ze zijn nu heel erg enthousiast en zien dat het schoner wordt. Niet alleen mijn mensen zien dat, we krijgen ook veel positieve reacties van onze klanten over de kwaliteit. Daar ben ik ook heel tevreden over natuurlijk!”

Lees verder op schoonmaakjournaal